18/03/2013

Micromecenatge per editar un llibre sobre el mètode Yo, sí puedo

La Guerrilla Comunicacional ha engegat una campanya de micromecenatge per poder editar el llibre «El programa de alfabetización cubano Yo, sí puedo: fundamentos teóricos, desarrollo y evolución» de la Dra. Leonela Relys Díaz, pedagoga cubana que va ser a Girona, a finals de l'any passat, per recollir el Premi Internacional de Mestres 68. Vols ajudar a fer-lo realitat?

En aquests moments el llibre ja està en fase de maquetació i l'objectiu és poder editar-lo de cares a Sant Jordi. De moment, s'ha aconseguit una cinquena part dels 5.500 euros necessaris per a les despeses d'impremta. Tant el disseny, com la maquetació, il·lustració, promoció i producció del llibre és a càrrec de La Guerrilla Comunicacional.

Leonela Relys Díaz és Doctora en Ciències de l'Educació, actual Assessora Acadèmica de l'Institut Pedagògic Llatinoamericà i Caribeny de Cuba (IPLAC), a més de ser és la creadora del famós mètode d'alfabetització "Yo, sí puedo" pel qual s'ha alfabetitzat a més de dos milions de persones en diferents països. Relys, és doncs, tota una autoritat en el camp de l'alfabetització. Per a Relys, l'analfabetisme és un greu impediment en l'exercici dels drets i deures, que tenim com a ciutadans/es.  Podeu veure l'entrevista, que li han fet els companys/es de La Guerrilla Comunicacional: