09/01/2012

Mira-t'ho amb els seus ulls! Camps de Solidaritat de Setem 2012.

Tota la informació que volies sobre els Camps de solidaritat que organitza cada any Setem, la trobaràs recollida en un nou bloc que ha creat l'entitat: les dates de les sessions informatives, les destinacions, testimonis que gent que n'ha tornat, requisits per a participar-hi, les preguntes més freqüents... De moment, t'avancem les dates de les sessions informatives que es faran a Girona.

Seran el divendres 24 de febrer i el dijous 1 de març, a les 8 del vespre, a l'Estació. Espai Jove de la ciutat. El període d'inscripció s'obre l'11 de gener.

Aquest programa de Camps de Solidaritat té per objectiu formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l'actual ordre mundial i impulsar l'activisme a Catalunya en favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud.

Prop de 4.700 persones han participat als Camps de Solidaritat des de l'any 1991. 

Recorda que per participar-hi, has de tenir 21 anys o complir-los durant l'any 2012 i tenir disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge.