10/03/2017

Nou anys de fotografies solidàries

El Servei Municipal de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Girona posa en marxa la novena edició del concurs de Fotografies Solidàries, vinculades a la sensibilització en desigualtats nord-sud, interculturalitat, condicions de vida en els països empobrits i al paper de la dona en els països empobrits. El termini per a presentar els vostres treballs finalitzarà el 31 de març.

 

 Guanyadores dels anys 2009, 2014 i 2008

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional i projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de l’any 2017. No obstant, amb aquest concurs es pretén alhora promoure la sensibilització entorn de la problemàtica de la pobresa i de les desigualtats entre la ciutadania de Girona. 

Les fotografies han de ser originals i inèdites i poden ser presentades tant en color com en blanc i negre. Al concurs de Fotografies Solidàries hi podran participar totes les persones majors de 18 anys, amb un màxim de 3 fotografies.
 
El premi consisteix en vuit-cents euros (sis-cents vuitanta sense impostos), distribuïts de la següent manera: dos-cents per comprar material fotogràfic i dos-cents més, per comprar productes de comerç just en establiments de la ciutat de Girona, i dos-cents vuitanta euros, en efectiu.
 

 

 

 

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar