22/11/2016

NouSol gestionarà el local de l'Escudella Solidària

L'Associació NouSol gestionarà el local que Escudella Solidària tenia a Santa Eugènia de Ter. Per a l'entitat, que es posarà al capdavant del nou espai, el local «és molt necessari pel barri» però ha de ser un sostenible. L'espai servirà per desenvolupar la nova línia de treball de NouSol, que vincula els projectes de cooperació internacional amb la immigració i, especialment, les segones generacions.

L'Associació Nou Sol rebatejarà l'espai com a Espai-Casal Popular. Els impulsors de l'ONG asseguren que la voluntat del Casal és ser un espai «obert al barri i la ciutadania, a les associaciacions i a tots els col·lectius». Actualment estan dissenyant un pla de viabilitat i d'usos de l'espai, tenint en compte que la seva finalitat ha de ser l’autogestió, l’autoocupació i el treball en xarxa.

El Casal Popular oferirà informació ciutadana, espai per a l'estudi i trobada, per a l'emprenedoria social, per a col·lectius o associacions, servei d'assessorament laboral, jurídic i estrangeria, formacions capacitacions i tallers, programes socioeducatius per a col·lectius vulnerables i orientació, derivació, acompanyament i documentació en tots els àmbits socials.

Demanda de VOLUNTARIAT

Per a la nova etapa d'aquest espai, l'Associació NouSol busca persones de l'àmbit educatiu per treballar com a voluntàries fent reforç escolar a nens i nenes del barri de Santa Eugènia i de Salt. L'horari seria de 17.30h a 19h. Per més info al mail info@nousol.org o 630·360·255