06/09/2021

Nova edició del Concurs de Fotografia Solidària

L'Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria del Concurs de Fotografia Solidària, que té per objectiu donar a conèixer la situació i condicions de vida de la població de països desafavorits d'arreu, i fer-les visibles per tal de sensibilitzar i crear consciència crítica entre la ciutadania gironina.

La nova convocatòria estarà oberta fins al 15 de setembre, i la imatge guanyadora serà utilitzada per la difusió de la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació internacional i d’educació pel desenvolupament de l’any 2022 de la Unitat de Cooperació.

El tema de les fotografies participants ha d’estar lligat a la sensibilització per al desenvolupament i abordar temàtiques com les desigualtats nord-sud, la interculturalitat, les condicions de vida o el paper de la dona en els països empobrits. La fotografia guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 360 euros, destinat a la compra de material fotogràfic.

La fotografia premiada podrà ser utilitzada per a la difusió d’activitats de la Unitat de Cooperació per part dels diversos actors de la cooperació gironina, i les fotografies presentades també podran ser usades per l’Ajuntament de Girona a l’hora de crear documentació gràfica per a publicacions o material digital, segons s’especifica a les bases del concurs.

Les persones interessades hauran de presentar una sol·licitud fins al 15 de setembre, en model normalitzat, així com la/les fotografia/es en format digital i la documentació que s’indica en les bases. 

La imatge de la notícia és la guanyadora del Concurs de Fotografia Solidària 2020, de Laura Quintana García.