14/06/2016

"Obriu Fronteres, volem acollir"

La Plataforma #GironaAcull organitza un autobús per a totes les persones que des de les comarques gironines vulguin participar a la manifestació que organitza la plataforma Stop Mare Mortum, diumenge vinent a Barcelona. L'autobús sortirà a les 16h. de l'aparcament que hi ha al davant del pavelló de Fontajau, a Girona, i té un cost de 8 euros. La tornada de Barcelona està programada per les 20.30h.

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades que es commemora el proper 20 de juny, més de 50 entitats s’uneixen per convocar  una gran manifestació sota el lema “Obriu Fronteres, Volem Acollir” i denunciar públicament la irresponsabilitat, la negligència i l’hostilitat dels representants polítics de l’estat espanyol i de la resta dels estats europeus davant l’èxode de persones desplaçades que cerquen un lloc segur. La mani serà el proper diumenge 19 de juny a les 18h.

El manifest (veure) convocant ja compta amb un centenar de col·lectius adherits (veure llistat) i encara es pot fer l’adhesió.

Si esteu interessats/des en pujar al bus gironí que us deixarà a la capital catalana, féu un correu a gironaacull@gmail.com, o solidaries@solidaries.org També podeu trucar a la Coordinadora d'ONG Solidàries (c/Mestre Francesc Civil, 3. Telèfon: 972219916).