16/01/2016

Premi a l'Equitat de Gènere

La xarxa DDiPAS i l’Observatori del Tercer Sector convoquen el IV Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere, un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’empoderament de les dones. Podeu presentar una candidatura fins a l'1 de març

L'any passat, el Premi Aspàsisa va distingir la trajectòria de Fatima Ahmed a favor de l’empoderament de les dones immigrades a Catalunya. En edicions anteriors han estat guardonades Sara Berbel (Premi ASPÀSIA 2014), Delicia Coronado (Menció especial 2014) i Concepció Requena (Premi ASPÀSIA 2013).

El Premi ASPÀSIA té per objectiu valorar la trajectòria vital i professional de persones que, amb les seves iniciatives i accions, hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones. El Premi, a més,  vol reconèixer el compromís i el treball realitzat des de la praxi, la reflexió i/o la recerca. El jurat valorarà que l'actuació de la persona hagi tingut un impacte social rellevant.
 
Des de les entitats impulsores del guardó, consideren que els moviments associatius i les organitzacions socials són espais naturals de  participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries destacades.