20/10/2008

Presentació campanya de l'Agenda Llatinoamericana

El pròxim dijous 23 d'octubre, a 2/4 de 8 de la tarda, al Centre Cultura la Mercè de Girona, la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana fa la presentació de la seva campanya de sensibilització per al 2009, amb la partipació de la catedràtica en Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, Miren Etxezarreta.

L'acte inclou una dinàmica participativa al voltant del lema de l'Agenda 2009 "Cap a un nou socialisme... la Utopia continua" i la presentació d'un capítol pilot de la sèrie documental "L'excusa", que prepara la Comissió.

Com cada any, l'Agenda vol aprofundir i fonamentar un discurs crític a través dels articles que hi escriuen persones com Pere Casaldàliga, Joan Subirats, Adolfo Pérez Esquivel o la mateixa Miren Etxezarreta. La novetat de la campanya del 2009 és que la Comissió catalana convoca un premi a nivell internacional sobre la Difusió del decreixement.

La Comissió de l'Agenda a Girona coordina l'edició de l'Agenda en català (7.000 exemplars) i fa altres materials pedagògics. De l'Agenda mundial, se n'editen 60.000 exemplars en 8 idiomes diferents.

Comarques gironines, 20 d'octubre de 2008

Per a més informació: www.llatinoamericana.org o Jordi Planas 616 51 52 10