• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • Presentació col·lectiva per donar suport a la futura llei que ha de reconèixer l'Objecció Fiscal

15/06/2005

Presentació col·lectiva per donar suport a la futura llei que ha de reconèixer l'Objecció Fiscal

Enguany la presentació col·lectiva de persones que reclamen el dret a l'objecció fiscal, i que reben el suport de la institució de l'Ajuntament de Girona, vol remarcar la importància de la iniciativa legislativa que es troba en tràmit al Congrés.

Com ja ve essent habitual en els últims anys, aquest proper dilluns 27 de juny a les 13h. davant de la Delegació d'Hisenda de Girona tindrà lloc la presentació col·lectiva de la campanya d'objecció fiscal a les despeses militars.

Aquest acte ve precedit per una moció que serà presentada en diferents municipis per recolzar el reconeixement legal de l'objecció fiscal a les despeses militars.

Enguany la campanya segueix rebent el suport de l'Ajuntament de Girona, recolzant les persones que lliurement volen reclamar el dret a desviar la part dels seus impostos que es destinen a despeses militars.

La campanya és impulsada pel grup local de Fundació per la Pau i la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines.

Esperem, doncs, la vostra presència a l'acte, on es donaran més detalls del funcionament de la campanya, i on compareixeran objectors fiscals i persones que hi donen suport.

Dilluns 27 de juny de 2005, a les 13h.
davant de la Delegació d'Hisenda de Girona

Informació de la campanya a www.solidaries.org/ofiscal

Per a més informació:
CeDRe. Centre de Recursos de la Coordinadora d'ONG Solidàries de les Comarques Gironines i l'Alt Maresme
Tel. 972 21 99 16
solidaries@solidaries.org
www.solidaries.org