07/10/2015

Quin cost té realment l'energia?

Enginyeria Sense Fronteres de Girona posa en marxa una nova jornada per sensibilitzar sobre la cara fosca -i oculta- de la llum. La proposta s'adreça sobretot als estudiants de la UdG però és oberta a tothom.

La delegació gironina d'ESF organitza aquestes xerrades amb la voluntat de denunciar el sistema energètic actual, i explicar a tothom quin és el cost real de l’energia que consumim. Els constants augments en el preu de l'ectricitat, estan justificats? Quines compensacions reben les empreses elèctriques? Amb la xerrada "El cost real de l'energia", l'Observatori del Deute en la Globalització obrirà la jornada d'ESF Girona, a partir de les 12.30h a la sala d'actes de l?Escola Politècnica Superior (Edifici P1, al Campus Montilivi de la UdG, a Girona).

Cap al migdia (14h), els participants podran fer un pica-pica solar; és a dir, preparat amb cuines i forns solars. I a partir de les 15h., hi haurà la projecció del documental "Les nostres energies" que denuncia l’actual sistema energètic a Catalunya, tant des del punt de vista de la seva escassa sostenibilitat com de la seva concepció poc democràtica.

PROGRAMA>>