01/10/2011

Recurs del mes d'octubre 2011

Aquest mes d'octubre ha sortit la guia de recursos i activitats educatives de les entitats de la Coordinadora d'ONG Solidàries. Es tracta d'activitats adreçades a la mainada i joves, majors de vuit anys. Una breu explicació, alguna imatge, el dies i condicions per demanar-les... Tot ho trobareu en aquestes vuit pàgines plenes d'experiències que conviden a reflexionar i conèixer millor el món en el què ens movem.  

La guia de recursos educatius de les entitats amb la Oferta Educativa pel curs 2011-2012 està editada en format digital i la podeu llegir al següent enllaç:

CATÀLEG D'OFERTA EDUCATIVA >>

Les entitats que ofereixen dinàmiques i tallers sobre temes de solidaritat són: Servei Civil Internacional, Agenda Llatinoamericana, ACAPS Girona, Setem Girona, CeDRe de la Coordinadora, Teixidors de Xarxes, Enginyeria Sense Fronteres Girona i Àfrica Viva.

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu trobar-nos al correu: recursos@solidaritat.org

Consulteu informació apareguda al suplement Aula del Diari de Girona >>

Si voleu saber més sobre la Coordinadora, i conèixer què es fa per l'Educació pel Desenvolupament, també us convidem a visitar la Memòria d'Activitats 2010, que acabem d'editar.

MEMÒRIA D'ACTIVITATS 2010>>

 

Con la cabeza bien alta. de Wangari Maathai, premi Nobel de la pau del 2004.

Homenatjant una dona que amb el 'cap ben alt' i els peus al terra ha aconseguit que persones d'arreu, girin la vista i el cor cap a l'Àfrica, per veure-hi més enllà. En préstec gratuït al CeDRe.