12/12/2022

Recurs del mes de desembre de 2022

Desembre ens porta jocs de taula per a tothom i lectures fàcils sobre els Drets Humans.

Unes altres característiques del mes de desembre son els ponts, els festius i les darreres vacances de l'any. Uns dies de recolliment hivernal en el que us proposem jocs de taula per ser gaudits en companyia.

Buildzi

joc de construcció, equilibri i rapidesa per a dues persones. Partides molt ràpides que podem combinar entre diferents jugadores. Apte per a totes les edats i condicions físiques.

Nobel Run

joc de cartes i estratègia en què caldrà fer una carrera meteòrica per aconseguir el premi Nobel Cientific. Cartes molt vistoses i partides de poc menys de mitja hora per a joves jugadores i jugadors a partir dels 10 anys.

Serpentina

Joc de cartes de relació i color. Per a tots els públics tan petits com grans. Joc familiar ràpid d'entendre i de jugar que es basa en el conegut joc del dominó.

Rhino Hero

Joc de construcció en 3D. Surt del conegut i exitós joc de taula "Rhino Hero". Més gran i més arriscat, per assegurar unes partides més emocionants en família o amics.

Poetic Memory

Joc de memòria que permet jugar-hi de diferents formes. Creat especialment per jugar-hi amb els més grans de casa, i treballar la memòria i les connexions neuronals en els principis de demència. Tot i aquesta característica més terapèutica, és un molt bon joc per jugar-hi també amb mainada i grups de joves.

 

Novetats al CeDRe:

El genocidio que no cessa en el corazón de África. Una historia de desinformación, de Rosa Moro.

Analista internacional i periodista espanyola, Rosa Moro ens deixa una obra d'un enorme valor radiogràfic i investiugatiu, a mig camí entre l'assaig i la recopilació de testimonis i entrevistes sobre la realitat de "Cor de l'Àfrica". Les intervencions europees, les planificacions del poder corporatiu... I les seves conseqüències més dramàtiques: els genocidis.

El vent de sempre de Lluís Armengol Subirós

En aquest llibre fet de fragments del idari personal de tota una dècada, l'autor reflexiona sobre la memòria familiar, lìnsostenible model de vida actual i la realitat social de Figues i l'Empordà. hi son presents les exclusions, les desigualtats, la immigració, la llengua minoritzada i el país segrestat, la vida contra la natrura, etc.

Salvem el Tíbet. 50 anys de resistència. Col·lecció El Món per Un Forat de Casa del Tíbet

Un còmic-llibre que explica la situació política i social del Tibet a través de la seva història de resistència. Combina fotografia amb il·lustració i ajuda a entendre un xic millor, què ha passat i què passa en aquesta regió del Planeta

Des de L'aigua, d'Eva Miquel

Testimonis d'un grup de persones migrants que fugen del seu passat per arribar a Europa. Son veus de nois i noies que ens transmeten el que van viure i sentir durant la seva travessa en pastera i que l'Eva Miquel ha sabtu reflectir en els seus dibuixos a llapis. Un llibre per reflexionar sobre l'actual crisi de les persones refugiades a la Mediterrània.