07/10/2014

"Remenant els boscos de Nit" obre la Mostra de Teatre Inclusiu de Quart

Aquest cap de setmana, arriba la Mostra de Teatre Inclusiu a Quart. A partir d'aquest octubre i fins al mes de desembre, cada mes es farà una de les tres obres que inclou la Mostra: Remenant els Boscos de Nit (11 d'octubre), Tres relats de vida. Dones Protagonistes (novembre) i Històries d'un Poble (7 de desembre). La Mostra de Teatre Inclusiu a Quart està impulsada per Solidariquart, l'Associació Amb Ulls de Dona, el Grup Quart i Acció i l'Ajuntament.

L'obra que s'hi representa dissabte, a les 21h., és "Rememant els Boscos de Nit", un diàleg entre un veterà actor i director de teatre, interpretat per Janot Carbonell (actor i director teatral en la vida real) i un jove gambià, interpretat per Kissima Silah. Amb l'excusa de l'adaptació d’una obra de Bernard-Marie Koltés, s'inicia sobre l’escenari un joc entre ficció i realitat, que parla de les dificultats a què s'ha d'enfrontar una persona immigrada quan arriba a casa nostra, i alhora, ens posa davant d'un mirall incòmode que reflexa una societat, a voltes racista. La representació es farà al Local Social de Quart i és gratuïta.

La Mostra de Teatre Inclusiu és una proposta conjunta del Grup de Gènere i Interculturalitat de la Coordinadora d'ONG Solidàries, Llagostera Solidària i Associació GRAMC. Podeu consultar la informació de la Mostra aquí >>