24/09/2019

Salt és mixtura

L'entitat Azahara posa en marxa un nou projecte d'emprenedoria i social i d'acompanyament del procés de creació de nous projectes d'economia social que innovin en la gestió de la diversitat cultural i cohesió a Salt. Amb aquest objectiu, s'ha creat la plataforma "Mixtura" i s'han programat un munt d'activitats fins el mes de desembre.

Mixtura neix amb vocació de posicionar Salt com una vila referent en innovació social i convivència, i ho fa mitjançant la programació d'una desena de  xerrades, conferències i tallers, amb experts i referents del món de l’activisme social tant nacional com internacional. Entre aquestes activitats hi trobem des d’un taller a càrrec del projecte Basket Beat, fins a una conferència de Mamadou Saiou, impulsor de l’ONG Diandé Africa, o una xerrada protagonitzada pels músics de Música en Vena.

Parala·lelalment, Mixtura posa en marxa un programa d’acompanyament a projectes d’economia social i solidària que innovin en la gestió de la diversitat , oferint-los acompanyament tècnic, un espai de treball, mentoria amb experts i d’altres recursos.