16/10/2015

Salut, exclusió i pobresa

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la tercera Jornada de salut i voluntariat: «Salut, Exclusió i Pobresa. L’impacte sobre els beneficiaris de l’acció voluntària i les entitats de voluntariat». La Jornada s’emmarca dins del 25è Aniversari de la Federació Catalana de Voluntariat Social i tindrà lloc el proper 27 d'octubre, a la sala d'actes de l'Hospital Josep Trueta de Girona. Us hi podeu inscriure fins al 23 d'octubre. Imatge: Ignasi Esteve

La trobada pretén ser un espai d’intercanvi i reflexió per incidir sobre la importància del voluntariat en l’àmbit de la salut, aprofundir sobre com l’exclusió i la pobresa afecta a la salut de certs col·lectius vulnerables i donar a conèixer l’impacte de com la situació d’exclusió i pobresa ha repercutit sobre les entitats.

Entre d’altres aspectes, la Jornada permetrà també compartir espais de trobada entre voluntaris del sector, fomentar el voluntariat en aquest àmbit i donar a conèixer i compartir amb els professionals de la salut la tasca de les entitats de voluntariat.

En concret, l’acte s’adreça a professionals de l’àmbit de la salut; persones del món associatiu i del voluntariat; entitats, empreses i institucions públiques que treballen en la planificació de serveis i programes de voluntariat i a totes les persones interessades en la temàtica.

 *Inscripcions  gratuïtes on line www.voluntaris.cat (abans del 23 d'octubre)