23/04/2013

Sant Jordi Solidari

Feliç Sant Jordi. Si avui Sant Jordi passeu per la Coordinadora d'ONG Solidàries, tindreu l'oportunitat d'adquirir algunes de les novetats de les nostres entitats. La nostra "paradeta" de Sant Jordi estarà oberta fins a les 18h. Us hi esperem! Què hi podeu trobar? 

«Una pedra a la sabata» . Grup d'Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat. Editorial Brau. De lectura molt amena. Humor gràfic que recull les millors il·lustracions i les millors cites dels Calendaris Solidaris apareguts en els seus 15 anys d'història.

«Àfrica al Cor. Joaquim Vallmajó: casat amb un poble de pobres». Grup d'Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat. Editorial Brau. Biografia del missioner de Navata, assassinat pel seu compromís amb els meus pobres, durant el genocidi de Rwanda. Inclou testimonis d'amics, periodistes i familiars, i cartes i escrits de Vallmajó, que permeten reconstruir la seva vida. Una lectura apassionant.

«Artur Mas: On són els meus diners». Cafèambllet.org Els editors d'aquesta revista digital posen sobre paper la investigació duta a terme per desemmascarar el frau econòmic entorn la nostra sanitat pública.

«Agenda Llatinoamericana 2013». Si ja no necessites agenda, potser t'interessa, per un bon preu, obtenir aquesta publicació pels articles sobre «L'altra economia» que s'hi recullen. Últims exemplars!

«El conte de don Paulo». Com explicar la campanya de l'Agenda Llatinoamericana als més petits? Aquest és un conte diferent que parla d'esperança i d'un altre món possible.

«Antologia de l'Agenda Llatinoamericana. 20 anys». Una selecció dels millors articles publicats a l'Agenda Llatinoamericana en els seus 20 anys d'existència.

«Recull de textos de l'Agenda Llatinoamericana». Tots els textos publicats a l'Agenda Llatinoamericana, ara concentrats en quatre volums.

«Un trienio de entrevistas para la esperanza». Doble DVD amb una selecció d'algunes de les entrevistes editades a L'Entrevista del Mes.