21/09/2020

Trobada Pacífica Colombiana., ara en línia

El passat mes de març, i a causa de la COVID-19, es va haver d'ajornar la Trobada Pacífica Colombiana que es volia fer al barri Sant Narcís de Girona. Finalment, la Unitat de Cooperació de l'Ajuntament de Girona  i les entitats colombianes co-organitzadores -ASOCOLGI, Dagua, Colectivo Orlando Fals Borda- , així com el Fons Català de Cooperació, proposen un format virtual de la campanya.

La campanya “Reflexions per a la Pau des de la Migració i l’Exili" es farà els mesos d'octubre i novembre, i començarà amb una sessió inaugural on line  el proper dissabte 3 d’octubre de 2020, a les 17h.

Els actes previstos durant aquests mesos inclouran espai pel diàleg, intercanvi i activitats culturals. Es podrà seguir tota la informació de la campanya i dels propers esdeveniments a les xarxes socials de la campanya “Construyamos Paz” i a la pàgina web: https://web.girona.cat/cooperacio.

De moment, la proposta de la jornada inaugural és la següent.

o   Introducció i benvinguda a càrrec de la regidora de Drets Socials i Cooperació, Núria Pi Méndez

o   Presentació de les entitats

o   Pausa amb activitat cultural

o   Pregunta – resposta sobre tema migració i exili,  amb els participants

o   Testimonis

 

Les inscripcions ja estan obertes:  cooperacio@ajgirona.cat, i cal fer-hi arribar nom complet, nombre de persones participants i, si es considera oportú, proposta de preguntes relacionades amb el procés d’acollida i regularització que el Servei d'Acollida de l'Ajuntament de Girona i un respresentant de Creu Roja respondran durant la trobada. S'enviarà l’enllaç web per a la trobada virtual a les persones inscrites.