02/07/2019

Últim Mirades de la temporada

Dissabte passat, tancàvem la quarta temporada del programa de solidaritat Mirades, que fem conjuntament amb Televisió de Girona. I ho vam fer parlant dels 25 anys de la Coordinadora d'ONG Solidàries. Us proposem recuperar tots els capítols d'aquest 2019.

Drets Humans, brigades solidàries, racisme o la trajectòria de la Coordinadora d'ONG Solidàries en els seus 25 anys, han estat els quatre temes tractats al Mirades des de l'inici de temporada, el mes de gener. Una nova emissió de capítols amb algunes variacions en el format ja que vam substituir el documental per la taula rodona, i s'han espaiat les emissions, per fixar una temporalitat bimensual.

A la quarta temporada s'ha donat veu a aquestes entitats: Legki Yakaru, Fundació SER.GI, Valentes i Acompanyades, Servei Civil Internacional, Nou Sol, Azahara ONG, ASCHPG, Espai Antiracista Salt GironaLlagostera Solidària i a la mateixa Coordinadora d'ONG Solidàries.

Al 2019, el programa Mirades ha estat conduït per la periodista Clara Vicenç. Aquí podeu veure els quatre capítols emesos: