03/07/2017

Una trentena de recursos educatius sobre solidaritat a Girona

La Caseta de la Devesa ja ha penjat els 420 recursos educatius que les entitats i institucions ofereixen a les escoles de Girona. En l'àmbit de la cooperació i la solidaritat hi trobareu una vintena de recursos per treballar a l'aula, proposades per una desena d'entitats de la Coordinadora d'ONG Solidàries, entre d'altres.

El bullying, el racisme, la cultura de pau, els valors, la fam, el consum, les finances ètiques, la crisi de les persones refugiades, la diversitat cultural, la cooperació amb l'Índia o el Marroc, el voluntariat, els drets culturals, els drets humans, la campanya de l'Agenda Llatinoamericana o fins i tot el TTIP, són alguns dels temes dels recursos solidaris que ja podeu consultar al web de la Caseta.

Aquesta oferta estarà disponible al llarg de tot el curs, si no s'especifica el contrari. Per a trobar el taller que més s'adeqüi a les vostres necessitats, el web compta amb un cercador que permet discriminar segons les temàtiques, el nivell educatiu o fins i tot,el calendari.