16/04/2012

XVIII Diada de Cooperació Solidària

El proper divendres, 20 d'abril, se celebrarà la XVIII Diada de Cooperació Solidària, que conclou amb les diferents activitats realitzades per les escoles que han participat, entorn la temàtica d'aquest any: «L'aigua, font de vida, un recurs escàs i necessari.»  

El desenvolupament de l'acte el protagonitzaran 350 nens i nenes de 7 escoles que exposaran el que han treballat a les aules amb el seus companys i companyes al llarg d'aquest curs escolar. La majoria de les activitats són representacions teatrals, cançons i danses. L'acte es realitzarà al Teatre Municipal de Girona i serà dinamitzat pel grup teatral La Troca. En finalitzar hi haurà una xocolatada de comerç just a la Rambla de la Llibertat per concloure la Diada.

Aquesta activitat està organitzada pel Consell Escolar Municipal i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació. I compta amb el suport i la implicació dels mestres i de l'alumnat que hi ha participat. Les escoles participants han estat: Carme Auguet, Dr. Masmitjà, Migdia, Montessori, Montfalgars, Sagrada Família i Sta. Eugènia.