Derechos humanos y diversidad cultural

  • Fons bibliogràfic
  • Pau, Antimilitarisme i Conflictes, Drets, Cultures i moviments migratoris, Economia i desenvolupament
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • José Vidal-Beneyto (ed)
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 342.7 DER

Avui vivim una època caracteritzada per la dominació total dels drets humans i la seva avasalladora ideologia. Aquesta situació ha provocat la reacció de pensadors i analistes que han intentat tornar a situar-los al seu espai específic, és a dir, drets humans com a condicions prèvies i imperatives de tota vida democràtica, com a propulsors del seu exercici, però no com els seus únics i principals continguts. Doncs aquest imperialisme ideològic perverteix el sentit original dels drets humans i la radicalitat de la seva aposta transformadora.

Els autors d'aquesta obra analitzen i qüestionen des d'una nova visió els drets humans, partint des de la seva història, una llarga marxa, amb avanços i amb reculades, difícilment disociable del periple ideològic que l'ha acompanyat pas a pas, i que ha pertorbat el seu missatge i embullant el seu desenvolupament i compliment. Cada autor posa en evidència la necessitat de pensar i aplicar uns drets humans basats en valors no excloents, que permetin a la humanitat encaminar-se cap al progrés. I només uns drets humans plantejats des de la perspectiva de la diversitat cultural ens condueixen a ell.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec