Después de Diós. Otro modelo es posible

  • Fons bibliogràfic
  • Cultures i moviments migratoris, Economia i desenvolupament
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • José Arregi, Carmen Magallón, Jacdques Musset, Mary Judith Ress, José Maria Vigil i Santiago Villamayor
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 2 DES

No es considera vostè cristià perquè va deixar de creure en Déu? Per què? Qui li va dir a vostè que era necessari, totalment, creure que hi ha un senyor aquí a dalt, aquí fora, per a ser cristià? Sí, tal vegada no li ho va dir ningú, perquè estava escrit en tota l'atmosfera que ens envoltava en aquells temps (han estat mil·lennis) de domini ultrarreligiós... Però els temps han canviat.

Sap vostè que hi ha persones cristianes que no creuen en Déu però se senten cristianes? Coneixerà vostè a persones que es consideren atees... Creu que per això els falta alguna cosa com... profunditat, qualitat humana, sensibilitat, finor, grans valors, ètica, amor, espíritualitat..?

Aquest llibre vol aclarir un malentès fonamental, i multimil·lenari. Fa uns 6000 anys els humans sofrim un canvi cultural molt important, que ens va fer pensar que hi ha un món paral·lel (ho hem anomenat cel) on va aparèixer un Ésser superpoderós, masculí i espiritual, aquí a dalt, aquí fos. Necessitàvem un relat així per a sobreviure. I ho marquem a sang i foc (literalment) en les ments i cors, i fins i tot ens va arribar a molts de nosaltres. Aquest llibre vol aclarir què va ser theos (déu), com va sorgir, com ens afecta, i com és un «model» de comprensió de la realitat, discutible i millorable.

Un altre model és possible. Sis autors, en quatre països, comparteixen la seva experiència personal i la seva reflexió sobre això amb vostè.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec