El libro negro del ejército español

  • Fons bibliogràfic
  • Pau, Antimilitarisme i Conflictes
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Luis Gonzalo Segura
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 355.016 SEG

El llibre negre de l'Exèrcit espanyol és l'al·legat públic d'un *exteniente de l'Exèrcit de Terra per demostrar tot allò que porta anys denunciant i que la majoria de la societat ha decidit ignorar: les nostres forces armades segueixen sent les de Franco, però estandarditzades a nivells OTAN. Referència rere de referència es podrà comprovar que existeixen patrons que demostren de forma inequívoca l'existència de corrupció *sistémica, abusos i assetjaments, privilegis anacrònics, òrgans de control còmplices i una cúpula militar negligent. Igualment, quedarà al descobert la inoperant classe política, els mitjans de comunicació i periodistes censurats, i el lucre de les empreses i les entitats bancàries. L'existència avui d'aquestes forces armades demostra inequívocament que el relat dels últims quaranta anys no és ni ha pogut ser el que se sosté oficialment.

Però El llibre és el crit desesperat de milers de militars maltractats i expulsats, condemnats a morir o resultar ferits per negligències, obligats a sostenir l'edifici de corruptel·les, abusos, assetjaments i privilegis i, finalment, sotmesos a una precarietat laboral, a una total absència de llibertats i drets i a una absoluta alienació més pròpia d'una secta o una màfia que d'una institució moderna. A més, és la denúncia clara i sense matisos dels últims vint anys, de les guerres neocolonials de l'Iraq i Afganistan, dels disbarats armamentístics, de les portes giratòries, del submarí que no sura i els carros de combat emmagatzemats i *despiezados per falta de combustible, del deliri més absolut que la majoria dels civils pogués imaginar.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec