El libro Pussy Riot de la alegría subversiva a la acción directa

  • Fons bibliogràfic
  • Pau, Antimilitarisme i Conflictes, Feminismes i gènere
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Nadya Tolokonnikova
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 396 TOL

El 21 de febrer de 2012, Nadya Tolokonnikova, membre fundador del grup femení d'activistes russes Pussy Riot, va ser arrestada per realitzar una cançó de protesta anti-Putin en una església de Moscou i va ser enviada a presó durant divuit mesos -un succés que va convertir a aquesta imaginativa activista en un símbol internacional de resistència radical. L'enfocament espontani i explosiu de l'acció política de Nadya ha pres moltes formes creatives; des de saltar per sobre de filats de pues, fins a besar a policies, fer activisme de guerrilla en garatges subterranis i fins a dur a terme una vaga de fam per a protestar contra els abusos que sofreixen els presoners en les presons russes. Com una de les veus més crítiques a Putin, ha rebut fuetades per part de la policia a Sotchi, va quedar temporalment cega quan uns agents li van llançar pintura als ulls, i ha estat constantment supervisada pel govern rus. Amb la seva emblemàtica màscara d'esquí i la seva valentia indestructible, Nadya s'ha convertit en una veu plena d'esperança i optimisme en un moment d'aclaparadora repressió política i corrupció.

Ara, aquesta activista internacional compte la seva història amb les seves pròpies paraules, aprofitant la seva saviesa tan durament guanyada per a compartir els seus principis bàsics i experiències, oferint la inspiració necessària per a oposar-se als líders autoritaris i als governs que amenacen amb suprimir els drets i llibertats individuals. Per a superar el pessimisme, la por, la incertesa i la desesperança, Manual Pussy Riot per a la revolució és una guia essencial per a la desobediència civil que fomenta el nostre dret a qüestionar l'statu quo i fer que l'acció política sigui emocionant, juganera i poderosa.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec