• Inici>
  • Centre de Recursos>
  • Traficantes de salud : cómo nos venden medicamentos peligrosos y juegan con la enfermedad

Traficantes de salud : cómo nos venden medicamentos peligrosos y juegan con la enfermedad

  • Fons bibliogràfic
  • Salut, Educació
  • A partir de 16 anys
  • Jara, Miguel, 1971-
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 371.7 JAR

Amb el pas del temps i l'esforç promocional dels laboratoris farmacèutics els medicaments han passat de ser béns essencials a simples objectes de consum. Avui les reaccions adverses als fàrmacs ja són la quarta causa de mort en països com els Estats Units.

Aquest llibre, és un document imprescindible per a conèixer quins medicaments perillosos estan al nostre abast i quins han produït morts o greus danys en la salut de les persones en els últims anys. El llibre és un recorregut per la cara B del sistema sanitari. Durant més de quatre anys Miguel Jara ha investigat les estratègies que utilitza la indústria de la salut i de la malaltia per a ser, entre altres, el negoci legal més rendible del planeta.

Sàpiga com s'inventen malalties per a crear nous mercats i convertir en pacients als ciutadans sans, com es manipulen els assajos clínics a favor dels laboratoris, com es venç la voluntat de molts metges mitjançant la promoció, com es controla als treballadors rebels i als mitjans de comunicació o com s'espia als ciutadans a través de la recepta mèdica o mitjançant la implantació de la tecnologia de radiofreqüències en els envasos. Conegui el grau de corrupció al que ha arribat el sistema sanitari actual. Quins medicaments són ineficaços i el frau científic que suposen molts d'ells, les conseqüències humanes de la desigualtat del proveïment que promou el mercat o l'alternativa que representen els preparats genèrics i com intenten desplaçar-los les companyies farmacèutiques.

Un llibre que treu a la llum informacions ocultes o que passen desapercebudes per a la major part de la ciutadania i que afecten de manera decisiva a la nostra qualitat de vida. Aquest és un llibre amb efectes secundaris: després de llegir-ho la seva manera d'entendre la salut haurà canviat.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec