Actualitat

 • Pàgina 1 de 299
 • Masculí-Femení tema del Premi a l'Opinió Escrita

  17/03/2017

  Masculí-Femení tema del Premi a l'Opinió Escrita

  La Comissió de l'Agenda Llatinoamericana obre una nova convocatòria del Premi a l'Opinió Escrita que enguany es centra en el Masculí -Femení, tema de la campanya de l'Agenda per al 2018. El termini per presentar els vostres textos finalitza el 31 de març.

 • COMUNICAT: L’Ajuntament obre la porta d’ExpoJove a l’exèrcit espanyol

  15/03/2017

  COMUNICAT: L’Ajuntament obre la porta d’ExpoJove a l’exèrcit espanyol

  Des de la Coordinadora d’ONG Solidàries rebutgem que l’Ajuntament s’avingui a facilitar l’entrada de l’exèrcit espanyol a ExpoJove, tot i haver aprovat un Codi Ètic que no permet «l’assistència d’expositors que vulnerin els valors i principis de la cultura de pau».

 • CASC Girona estrena web

  15/03/2017

  CASC Girona estrena web

  La Coordinadora d'Associacions Senegaleses de Catalunya a Girona -CASC Girona- posa en marxa el seu nou web. El web és fruit de la col·laboració amb la Coordinadora d'ONG Solidàries i compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

 • Un estiu diferent: Vacances en Pau

  10/03/2017

  Un estiu diferent: Vacances en Pau

  En Mrabith va aprendre a anar en bicicleta pels camins de Bescanó. En les seves primeres capbussades a la piscina no es separava dels seus maneguets, però animat per la mainada de la família acollidora, un bon dia es va plantar i no va parar fins a començar a surar. A finals del seu primer estiu amb el projecte Vacances en Pau, ja feia salts acrobàtics per capbussar-se i es defensava molt bé amb el català. Un any més, ACAPS Girona posa en marxa aquest projecte. Vols ser família acollidora?

 • Nou anys de fotografies solidàries

  10/03/2017

  Nou anys de fotografies solidàries

  El Servei Municipal de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Girona posa en marxa la novena edició del concurs de Fotografies Solidàries, vinculades a la sensibilització en desigualtats nord-sud, interculturalitat, condicions de vida en els països empobrits i al paper de la dona en els països empobrits. El termini per a presentar els vostres treballs finalitzarà el 31 de març.

 • Sala Núria Terés i Bonet, a l'Espai de Solidaritat de Girona

  08/03/2017

  Sala Núria Terés i Bonet, a l'Espai de Solidaritat de Girona

  La Xarxa Dones Girona ha fet una campanya per donar més visibilitat a les dones a diversos espais de Girona ciutat. L'entitat ha convidat entitats i institucions a batejar espais com sales de reunions, sales de lectura o aules, amb noms de dona que han estat importants per la ciutat. En la darrera assemblea de la Coordinadora d'ONG Solidàries, les entitats van decidir, de manera unànime, sumar-se a la iniciativa i posar el nom de Núria Terés i Bonet a la sala de reunions d'aquesta casa de les entitats, impulsada per la mateixa Terés quan era regidora de Cooperació.

 • Nova Terminologia dels drets humans

  06/03/2017

  Nova Terminologia dels drets humans

  El TERMCAT, Centre de Terminologia, ha elaborat la Terminologia dels drets humans. Es tracta d'un recull amb129 termes relacionats amb l’esfera dels drets humans i que aplega els principals drets civils, polítics, econòmics, socials i culturals, així com els drets col·lectius i les llibertats fonamentals de les persones.

 • Convocatòria oberta per a projectes de cooperació jurídica

  02/03/2017

  Convocatòria oberta per a projectes de cooperació jurídica

  El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha obert una nova convocatòria d'ajuts a projectes de cooperació jurídica amb pobles en vies de desenvolupament, amb càrrec a la partida del 0,7 % del pressupost col·legial. El termini per a presentar sol·licituds finalitza el 30 de març.

 • Pàgina 1 de 299