Notícies

04/02/2020

A Girona, Tolerància Zero amb la Mutilació Genital Femenina

Les dades són preocupants: segons l'Organització Mundial de la Salut,cada any tres milions de nenes corren el risc de patir una mutilació genital. A Girona, diverses entitats organitzen o participen en actes de sensibilització amb motiu del Dia Internacional de Tolerància Zero amb la Mutilació Genital Femenina (MGF).

I és que actualment ja són 140 , els milions de dones que pateixen algun tipus de MGF i la sensbilització segueix sent vital per prevenir nous casos. Aquesta setmana podeu participar en aquests actes:

DIJOUS 6 DE FEBRER. Coincidint amb el Dia Internacional de Tolerància Zero amb la MGF, jornada de sensibilització que començarà a les 10 del matí a l'Espai Marfà de Santa Eugènia de Ter, a Girona, amb la presentació d'entitats, testimonis, ponències, taller i la projecció d'un documental. A més, hi haurà un dinar comunitari, a càrrec de les entitats col·laboradores. Organitza:  Legki Yakaru, Metges del Món, Oxfam Intermón,  amb el suport de la Coordinadora d'ONG Solidàries.

DIUMENGE 9 DE FEBRER. Jornada "Ens volem lliures. Stop MGF". A partir de les 10h, al centre cívic Can Ninetes de Santa Eugènia, taula rodona "homes i MGF", música i dansa i dinar. Organitza: Jokkere Endam