Notícies

08/09/2015

Agermanament de Cultures a Santa Eugènia

En el marc dela Festa Major de Santa Eugènia de Ter, l’Associació Sociocultural Casumai, la Coordinadora d'ONG Senegaleses de Catalunya i l’Associació Oudiodial organitzen el Festival d’agermanament de Cultures, el pròxim dissabte, 12 de setembre, a l’Ateneu Eugenienc i a la frontissa Santa Eugènia.

Amb el suport de l’Ajuntament de Girona i l’àrea de Solidaritat i Cooperació, l’esdeveniment comptarà amb la participació de diverses associacions africanes i llatinoamericanes de països com Hondures, Camerun, Gàmbia, Marroc, Ghana, Cuba, Senegal, Togo, Benín, Guinea, Ecuador i, també, de Catalunya.

Les activitats començaran a les 12 h, amb una xerrada-debat obert sobre la situació a diferents països africans. Tot seguit, a les 14 h, dinar popular africà de 3€ de la mà de Casumai, consistent en un menú de thiebou yatt i beguda. A les 16 h, balls tradicionals de diferents cultures i, després, una mostra de begudes i tastets del món (19 h). Finalment, a partir de les 22 h, discoteca africana a l’antiga biblioteca Allende, al carrer del Montseny.