Notícies

06/06/2014

Convocatòria d'Ajuts a projectes de Cooperació per al Dedesenvolupament

La Universitat de Girona ha obert la XIIa Convocatòria d'Ajuts a Projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament. L'objectiu d'aquesta convocatòria és donar suport econòmic i fomentar la participació dels membres de la comunitat universitària en projectes de cooperació internacional. Es posarà especial èmfasi en aquelles actuacions que incideixin en els àmbits d'alfabetització i educació fonamental, en la promoció de l'equitat científica i tecnològica, en la promoció de la salut i la protecció de la infància, entre d'altres.El termini per presentar la documentació requerida finalitza el 30 de juny de 2014.

Aquesta convocatòria està dotada amb 50.000 €, dels quals un mínim de 17.500 € són per a projectes consolidats, i 10.000 € per a projectes d’iniciació. La quantitat màxima que es pot sol·licitar en aquesta convocatòria, per projecte presentat, no pot superar els 15.000 €, inclosos Annex I i II (projecte i mobilitat).

NOTIFICACIÓ I BASES DE LA CONVOCATÒRIA

ANNEX I - SOL·LICITUDS AJUTS A PROJECTES

ANNEX II - SOL·LICITUDS AJUTS A MOBILITAT

Cal tenir en compte que s'han de presentar els dos annexos per tal de sol·licitar la mobilitat, tal com indica la convocatòria. Només caldrà presentar la sol·licitud d'ajuts a projectes, en el cas que no es demani cap ajut de mobilitat.

Per a qualsevol dubte o consulta:

Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG

Tel. +34 972 418 077

cooperacio@udg.edu

Informació i foto extreta del web de l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG >>