• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • Convocatòria de subvencions per al foment de la cooperació internacional al desenvolupament

Notícies

17/06/2020

Convocatòria de subvencions per al foment de la cooperació internacional al desenvolupament

Dipsalut obre una nova convocatòria d'ajuts per a la cooperació al desenvolupament per a l'any 2020. El termini per a presentar sol·licituds comença demà 18 de juny i finalitzarà el 2 de juliol. Foto: Dagua

La convocatòria -dotada amb 180.000 euros- s'adreça a entitats sense finalitats lucratives per al finançament de projectes de cooperació internacional promoguts per entitats de la demarcació de Girona.

Es consideren conceptes subvecionables, els materials i serveis necessaris per fer les activitats, les remuneracions i despeses dels professionals, les despeses de comunicació i difusió, la millora d'infraestructures, inversió en equipaments o serveis que quedin justificats en el marc del projecte, així com la suma de les despeses de telèfon i viatge no poden ser superiors al 15% de l’import total del pressupost.
 
Es subvencionaran les actuacions que tinguin lloc entre el dia 1 de setembre de 2019 al dia 30 de setembre de 2020. El termini per a justificar les despeses objecte d'aquesta convocatòria finalitzarà el 15 d'octubre.