Notícies

06/11/2019

Expressions de gènere sota diferents prismes

La Fundació SER.GI posa en marxa una nova edició del cicle Sinèr[GI]es que, enguany, posa el focus en les expressions de gènere a la nostra societat i les diverses cultures. El cicle inclou dues sessions cinematogràfiques: una en línia i l'altra virtual.

El cicle Sinèr[GI]es de la Fundació SER.GI arriba a la quarta edició. De la mà del Festival Internacional de Cinema de Crítica Social (Protesta), que es celebra a Vic del 18 al 26 d’octubre, SER.GI ofereix dues sessions a Girona per reflexionar sobre el gènere i els matisos que apareixen entre els dos únics models acceptats fins al moment i com s’expressen en diferents parts del nostre món.

La primera sessió és en línia i serà el proper dijous 14 de novembre, de 19 a 23h . Es podran visionar de manera exclusiva i gratuïta 4 documentals i 2 curmetratges d'arreu del món (Catalunya, Estat espanyol, Iran, Xina i Geòrgia), des del web de la Fundació.

Posteriorment, el divendres 29 de novembre al cinema Truffaut, es projectarà la pel·lícula “RAFIKI” de Wanuri Kahiu (Kènia), que  explica com dues noies estudiants de Nairobi hauran de triar entre l’amor i la seguretat davant una societat kenyana molt conservadora. En acabat es realitzarà un debat conduït per persones expertes de l'associació ACATHI. Aquesta sessió val 4€ anticipada / 5€ guixeta i us hi podeu inscriure aquí>>