• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • Formació de convocatòria de subvencions del 2015 i l’enfocament estratègic de gènere basat en DH

Notícies

16/04/2015

Formació de convocatòria de subvencions del 2015 i l’enfocament estratègic de gènere basat en DH

L’Agència Catalana de Cooperació organitza tres sessions informatives per exposar les línies principals de la convocatòria de subvencions 2015 (20 d'abril) i presentar l’enfocament estratègic de gènere i basat en drets humans (27 d'abril i 5 de maig). Les formacions es duran a terme a la seu de la Coordinadora d’ONG Solidàries.

Aquest dilluns, la directora de l'ACCD, Marta Macias i una tècnica, es van desplaçar a Girona per presentar les noves línies que es preveu que caracteritzaran la convocatòria de subvencions d’enguany. L'objectiu és contribuir a enfortir  les capacitats dels actors de la cooperació catalana i donar-los suport en l’elaboració i la presentació de projectes.En aquest sentit, l'ACCD també va presentar un fons addcional per a petites ONG, de 30.000 euros, que no serà concurrent i es dedicarà a estructura, a formació i a accions d'Educació pel Desenvolupament.

Pel que fa a les altres dues sessions sobre enfocament estratègic de gènere, basat en drets humans, aniran a càrrec de l’Institut de Drets Humans de Catalunya. S'analitzarà i exposarà el marc teòric de l’enfocament estratègic de gènere basat en drets humans que estableix el nou Pla director de la cooperació catalana 2015-2018. L'objectiu és augmentar les capacitats dels actors catalans d’acord amb l’enfocament i facilitar-los totes les eines necessàries per aconseguir-ho. Aquestes formacions seran a partir de les 18h, els dies 27 d'abril i 5 de maig.

Les reunions informatives es faran de manera presencial i s’acompanyaran d’una aula virtual amb materials de suport específics. Cal confirmar l'assistència a través del correu electrònic solidaries@solidaries.org.

Informació extreta de www.cooperaciocatalana.gencat.cat