Notícies

09/05/2016

Gestió de respostes a emergències humanitàries

Aquest estiu es posa en marxa la segona edició del “Curs d'Estiu en Gestió de Respostes a Emergències Humanitàries” (1 ECTS), que es fa des de la Fundació de la UdG i que organitzen el Departament i la Facultat d’Infermeria conjuntament amb l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Girona i l’organització ReAcció Humanitària per tal que en feu la difusió que creieu oportuna.

Els objectius del curs són conèixer els elements principals i les problemàtiques de salut i humanitàries que pateixen les poblacions víctimes de conflicte, epidèmies, crisis nutricionals i desastres naturals en els països en vies de desenvolupament, i conèixer les diferents tipologies de resposta que ofereixen les organitzacions humanitàries (nutrició, salut, aigua i sanejament, refugi…).

Els professors d'aquesta proposta formativa són persones expertes en aquest àmbit amb una llarga trajectòria professional en cooperació internacional i el treball amb persones refugiades.

Aquest curs està adreçat directament a futurs professionals i a professionals que considerin l’acció humanitària com una possible orientació laboral o que tinguin interès en aquesta temàtica.

El curs tindrà lloc a la Facultat d’Infermeria del 4 al 8 de juliol, de dilluns a dijous de 15 a 19 h i el divendres de 9 a 14 i de 15 a 19 h. El preu és de 70€