Notícies

18/11/2016

Girona balla contra la violència de gènere

En motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones (25-N), el proper dissabte 26 de novembre, a les 11h., es farà una flashmob al parc de les Ribes del Ter de Girona. Es tracta d'una proposta de “Vday. One Billion Rising Revolution”, un moviment global que treballa per aturar la violència envers les dones i les nenes i a la que diverses associacions gironines s’hi han adherit.

Per a l'ocasió i perquè tothom pugui ballar, s'ha editat un vídeo tutorial amb el qual es pot assajar a casa. Igualment, es pot participar als assajos que s’han organitzat als centres cívics de Girona (Dimarts 22 de novembre, de 18.30 a 20.30 h, a Els Químics Espai Jove i Divendres 25 de novembre, a les 19 h, al Centre Cívic Santa Eugènia). 
 
La iniciativa està promoguda pels Grups de dones de l’Esquerra del Ter (Associació de Dones de l’Horitzó, Grup d’Intercanvi de Labors, Hora del Te, Entre Mans), Associació de Dones Rigoberta Menchú i l'Associació de Dones la Cata.

 

Cançó "Desfés el nus! (Break the chain)"
 

Cançó del flashmob “Girona balla contra la violència de gènere” que s’organitza en el marc de les activitats que s’han preparat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25 de novembre) a la ciutat de Girona.

Versió original : Tena Clark and Tim Heintz
Adaptació i traducció: Anna Corominas i Mònica Carmona