Notícies

08/09/2015

Imaginar un món sense masclistes ni masclismes

La Plataforma Unitària Contra les violències de Gènere convoca un concurs per a l'eradicació de la violència masclista. L'objectiu: fomentar la prevenció de la violència contra les dones entre l'alumnat dels centres educatius i la ciutadania en general

La Plataforma unitària contra les violències de gènere, formada per 110 entitats de tot Catalunya, ha obert una nova convocatòria del concurs per a l'eradicació de la violència masclista que arriba a l' XI edició. Enguany, el guardó duu com a lema "Imagina't un món sense masclistes ni masclisme". El certament admet textos literaris -d'una extensió d'entre 1 i 3 pàgines-, així com obres de teatre o musicals, o presentacions.


El jurat donarà dos premis per a la categoria de 12 a 15 anys, dos per a la categoria de 16 a 19 anys i dos per a la categoria de més de 20 anys. El primer guardonat rebrà una tablet i el segon, una càmera fotogràfica. Les obres, que han de ser inèdites, poden presentar-se fins el 26 d'octubre.

Les obres presentades a concurs s'exposaran a la seu de la Plataforma unitària contra les violències de gènere del 2 al 29 de novembre. Podeu consultar les bases del concurs aquí.