Notícies

09/09/2008

Inscripcions obertes per al taller sobre NTI

Ja s'ha obert la inscripció pel taller sobre noves tecnologies de la informació i la comunicació en la gestió diària de les ONG de les comarques gironines. El curs està organitzat per la Fundació Chandra, amb la col·laboració de la Coordinadora d'ONG Solidàries i L'Estació. Espai Jove i Solidari., i es farà el pròxim 10 d'octubre, de 6 de la tarda a 10 de la nit, a la sala d'ordinadors de L'Estació (antiga Estació d'Olot, a Girona). El curs s'adreça exclusivament a les entitats de la Coordinadora. La inscripció és gratuïta i obligatòria (places limitades).

El curs consta d'un mòdul presencial de quatre hores que es farà a la sala d'ordinadors de L'Estació. Posteriorment, i per totes aquelles persones que ho desitgin, es podrà formar part d'una comunitat virtual d'alumnat, a través d'una plataforma de formació online des d'on es pot accedir a tots els materials del curs, tutorials de les eines, un fòrum, una secció de consultes, etc., que estarà vigent fins a finals d'any. En el primer mòdul es presentaran les eines millor valorades pel que fa a bones pràctiques en aplicacions de les noves tecnologies: grups de correu, blocs, pàgines wiki, calendaris en línia, bones pràctiques en les àrees de comunicació etc.

En la sessió del mes d'octubre, es facilitarà material didàctic sobre eines (buscadors, blocs, xarxes socials, tags, wikies, RSS, webquest...) i altres recursos (plataformes de formació online, portals de recursos, software lliure...)

Per a realitzar la inscripció cal que ens envieu a comunicacio@solidaritat.org : Nom i cognom de la persona que farà el taller, e-correu, telèfon de contacte, nom de l'ONG i càrrec dins d'ella.