• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • La Diputació de Girona obre la convocatòria d'Ajuts per a projectes de cooperació i de sensibiltzació

Notícies

03/03/2015

La Diputació de Girona obre la convocatòria d'Ajuts per a projectes de cooperació i de sensibiltzació

Acció Social [Àrea de Cooperació Local, Cultural i d'Acció Social] de la Diputació de Girona ja ha obert la convocatòria de subvencions per a ajuntaments i entitats per a projectes de cooperació al desenvolupament. El termini per presentar les vostres sol·licituds finalitza el proper 31 de març. Enguany es poden tornar a presentar projectes de sensibilització. FOTO: ESF-Girona

Aquesta convocatòria s'adreça a ajuntaments i les entitats sense finalitats lucratives amb seu i/o delegació permanent, que tinguin una implicació activa a les comarques gironines en les activitats solidàries i/o la cooperació internacional.

La convocatòria està adreçada a subvencionar projectes que tinguin per objectiu la promoció del respecte i l'equitat entre les persones, a partir de la defensa de l'aplicació dels drets humans i els valors de la cultura de la pau, la promoció de la sostenibilitat social, econòmica i ambiental del desenvolupament, el foment del desenvolupament comunitari. Igualment, es prioritzaran aquells projectes que treballin per als drets fonamentals de la vida i el desenvolupament sociocultural de les zones en què s'ubiquen, especialment les referides a: Dret a l 'alimentació, l'aigua i la salut, Dret a l'educació i enfortiment del teixit social i comunitari.

BASES>>