Notícies

27/01/2010

Musical per la Pau: Uap! 10

Tres-cents alumnes de 17 centres de secundària de les comarques gironines oferiran un espectacle musical i coral a l'Auditori de Girona en ocasió del Dia per a la No Violència i la Pau. Les aportacions de les persones assistents a la representació del musical, es cediran a Intermón Oxfam per a destinar-los a les tasques de cooperació al desenvolupament que s'estan duent a terme amb els camperols de la regió de Cayambe, a l'Equador.

La realització d'aquest espectacle suposa un gran esforç d'organitzadors i participants que ha permès fer un treball sobre valors com la pau, la solidaritat i la cooperació, utilitzant la música i el teatre com a eina d'expressió i mobilització i oferir un magnífic musical al públic gironí a benefici d'un projecte que ha de permetre reduïr la pobresa a moltes families d'indígenes i de camperols d'aquell país. El musical per la pau "UAP! 10" es farà demà dijous, a les 8 de la tarda, a la sala simfònica de l'Auditori de Girona. La direcció és a càrrec de Mercè Rigau i Mon Bover.

L'acte està organitzat pel col·lectiu de professors/es de música dels centres: IES Bosc de la Coma d'Olot. IES de Cassà de la Selva. IES de Celrà. IES Deulofeu de Figueres. IES Illa de Rodes de Roses. IES de La Jonquera. IES Rafael de Campalans d'Anglés. SES de Caldes de Malavella. IES Salvador Espriu, IES Vallvera i SES de Salt. IES Jaume Vicens Vives, IES Montilivi, IES Narcís Xifra, IES Santa Eugènia, IES Santiago Sobrequés i Col.legi Montessori de Girona., l'Ajuntament de Girona i Intermón Oxfam. La Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona i la delegació territorial del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, col·laboren amb l'espectacle.

Les butlletes per a l'acte es podran adquirir a la botiga de Comerç Just d'Intermón Oxfam a Girona (Plaça del Vi, 4) o a la guixeta de l'Auditori abans de l'espectacle (donatiu de 6€).