Notícies

15/07/2019

Punt final a L'entrevista del Mes

La Guerrilla Comunicacional ha anunciat la fi de L'entrevista del Mes, un projecte de sensibilització en format entrevista que va començar ara fa 10 anys, gràcies a un equip format per voluntariat i que ha donat com a fruit 107 entrevistes a personatges "silenciats" a d'altres mitjans de comunicació, segons diu la mateixa entitat.

Josep Pàmies, activista contra els transgènics i fundador de "Som el que sembrem";  Sani Ladan, una de les veus més potents de la frontera sud; Lolo Rico, creadora i directora, entre d'altres programes televisius de "La bola de cristal"; Mon Marquès, professor emèrit de la UdG; Olga Rico, periodista i experta en Pròxim Orient, o la feminista Brigitte Vassallo són algunes de les persones -més d'un centenar-  que s'han posat davant la càmera de l'equip de L'entrevista del Mes.

Per a fer totes aquestes entrevistes, l'equip no ha dubtat en recòrrer milers de quilòmetres, sense cap ànim de lucre, amb l'únic objectiude "crear anàlisi i debat" , diuen en el comiat del projecte. L'últim programa està dedicat a donar veu a l'equip de persones voluntàries que han treballat en la investigació, preparació i realització de les entrevistes.

Les entrevistes es poden veure al web de l'entitat, però també s'han publicat a les xarxes socials, així com en algunes televisions locals.