Notícies

08/03/2017

Sala Núria Terés i Bonet, a l'Espai de Solidaritat de Girona

La Xarxa Dones Girona ha fet una campanya per donar més visibilitat a les dones a diversos espais de Girona ciutat. L'entitat ha convidat entitats i institucions a batejar espais com sales de reunions, sales de lectura o aules, amb noms de dona que han estat importants per la ciutat. En la darrera assemblea de la Coordinadora d'ONG Solidàries, les entitats van decidir, de manera unànime, sumar-se a la iniciativa i posar el nom de Núria Terés i Bonet a la sala de reunions d'aquesta casa de les entitats, impulsada per la mateixa Terés quan era regidora de Cooperació.

La proposta de posar el nom de Núria Terés i Bonet a la sala de reunions de l'Espai de Solidaritat es va decidir amb el consens de totes les entitats presents a l'assemblea. Avui 8 de març, Dia de la Dona, la Xarxa Dones Girona presenta aquesta campanya que s'ha fet amb institucions i entitats de la ciutat, i amb el suport de l'Ajuntament de Girona, que s'ha encarregat d'inscriure els noms en unes plaques que avui es presentaran públicament a l'edifici dels sindicats CCOO i UGT.

En total, s'han fet una vintena de plaques (FOTO)  i la campanya continuarà oberta fins l'any que ve. Anna Pagans, Natàlia Molero, Maite Craitg, Francina Boris, Assumpta Taberner o Dolors Condom són d'altres de les dones escollides per rebatejar espais de la ciutat.

Guardar

Guardar

Guardar