Notícies

27/02/2014

Segona Marxa per la Dignitat i els Drets Socials

Davant de la situació d'emergència social que es viu a Girona, a Salt i a la resta de les comarques gironines i del país, la Xarxa de Lluita pels Drets Socials convoca de nou, la Marxa per la Dignitat i els Drets Socials aquest dissabte 1 de març. En aquesta ocasió, el punt de sortida serà la plaça Constitució de Girona i el punt d'arribada, el #BlocSalt. Avui s'ha presentat en roda de premsa.

La Marxa sortirà a les 10.30h a de la plaça Constitució de Girona i durant tot el matí anirà visitant diferents espais relacionats amb retallades als drets socials, fins arribar al #BlocSalt.

Al llarg de la Marxa es tindran en compte les darreres retallades en drets socials i les lleis aprovades recentment i que resulten més regressives: es reivindicarà l'avortament lliure i gratuït i la seva despenalització, es faran accions pel Dret a Decidir i l'autodeterminació, contra la Llei Mordassa i la Llei d'Estrangeria i per les llibertats civils. També es farà un acció per un model energètic sostenible i contra l'increment de tarifes. Igualment, es reivindicarà un transport, una sanitat i una educació públics i de qualitat.

En el transcurs del recorregut, la Marxa realitzarà accions per exigir la plena ocupació i contra la precarització del treball i pel dret a l'habitatge. Així mateix, es farà una crida per la reobertura de les fonts públiques de Salt, un patrimoni de tots i totes.

La Xarxa de Lluita pels Drets Socials convida la ciutadania de Girona, de Salt i d'arreu a participar activament i a sortir al carrer massivament el dissabte 1 de març.

VEURE RECORREGUT MAPA >>

ÀLBUM FOTOS PRESENTACIÓ >>