Notícies

08/11/2016

Setmana del Documental Social a Girona

El rol de la dona a les mines bolivianes, les migracions a la frontera mexicana, o el racisme envers els indígenes...Aquests són alguns dels temes dels documentals que es projectaran al Cinema Truffaut i a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, del 28 a l'1 de desembre, en la Setmana del Documental Social.

El cicle inclou una dotzena de documentals independents que malgrat la qualitat,  no compten amb els recursos necessaris per accedir als canals de distribució comercials. La iniciativa busca la sensibilització de la ciutadania sobre la complexitat de la realitat social i econòmica de l' Amèrica Llatina, a través d’una mirada diferent de la que es transmet habitualment des dels mitjans de comunicació convencionals, amb temes pocs coneguts i facilitant un espai de diàleg amb els realitzadors.

Els visionats tindran lloc els dies 28, 29, 30 de novembre, i 1 de desembre, a la Biblioteca Carles Rahola i al Cinema Truffaut.

La primera edició està impulsada per l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament i l'àrea d'estudis de Ciències Polítiques de la Universitat de Girona, la Coordinadora d'ONG Solidàries, l'Àrea de Cooperació de l'Ajuntament de Girona, la Biblioteca Carles Rahola i el Cinema Truffaut. Totes les sessions són gratuïtes.

PROGRAMA: