Notícies

28/07/2008

Solidaries.org rep un 10% més de visites que l'any passat

Durant els primers sis mesos del 2008, la pàgina web de la Coordinadora d'ONG Solidàries ha rebut una mitjana de 7.109 visites, 700 més que el curs passat. Així, l'any 2007, en el mateix període de temps es va registrar una mitjana de 6.410 visites i un total de gairebé 75.000 visitants. Aquest increment es deu en part a la campanya per al Dret a Vot promoguda durant les eleccions generals del passat mes de març.

Al llarg d'aquest any, la pàgina web de la Coordinadora d'ONG Solidàries ha registrat uns màxims històrics des de la seva creació l'any 2001, sobretot durant els mesos de febrer i març en els que s'ha arribat als 10.500 visitants degut a la campanya de sensibilització per al Dret a Vot de les persones nouvingudes. Aquesta proposta impulsada des de la Comissió per als Drets Socials va aconseguir l'adhesió en favor del Dret a Vot de diferents personalitats de tots els àmbits - cantants com Gerard Quintana, polítics com Joan Manuel del Pozo, o actors com Martí Peraferrer- .

L'increment de visites coincideix amb la renovació de la imatge gràfica de solidaries.org i del logotip de la Coordinadora. El nou web es va posar en marxa el mes de maig amb diverses novetats que responen a la demanda de les entitats de la Coordinadora per tenir un web més participatiu. Solidaries.org disposa ara de Fòrum de debat intern, una borsa de voluntariat i feina, a més d'una pàgina des d'on consultar en línia el Fons Bibliogràfic i Audiovisual del Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat. El web de les ONG gironines recull també tota la informació sobre cooperació i solidaritat que es genera a la demarcació.