Notícies

05/12/2018

Tira pel dret! Concert pels Drets Humans

Dissabte 15 de desembre posarem música a la commemoració del 70è aniversari dels Drets Humans. Germà Negre i l'Orquestra Maribel ofereixen un doble concert solidari que tancarà el programa d'actes amb el qual durant tota aquesta tardor -taules rodones, xerrades, cinema i la publicació del llibre «Drets Humans, drets fonamentals.»- hem posat el focus en la Declaració Universal dels Drets Humans.

Conèixer els Drets Humans per entendre que cal defensar-los i reivindicar-los sempre. Amb aquesta premissa, la Comissió de DH de la Coordinadora va decidir utilitzar la música per arribar al públic juvenil. La proposta vol que el jovent conegui els Drets Humans i surti al carrer cada cop que es produeixen vulneracions en els seus drets: en l’accés de l’habitatge, en el dret a una feina digna, a la no discriminació de cap tipus…“Drets Humans, tots, per a tothom i a tot arreu”, com no ens hem cansat mai de reivindicar les entitats de la Coordinadora.

La Sala La Mirona obrirà portes a les 21h i mitja hora més tard, la música de Germà Negre, que tanca a Salt la seva gira “Molt de porc i poca salsitxa” enfilarà la primera part del concert. Cap a les 23h, després d’aquesta primera actuació, es sortejaran diversos lots. Els beneficis recollits seran per als projectes de les entitats que formen part d’aquesta Comissió pels DH: Girona Acull (persones refugiades), Fundació SER.GI (educació, interculturalitat i habitatge), Fundació Utopia (cooperació a Guatemala), La Nave Va (teatre social), Justícia i Pau Girona (drets humans i Pau) i Associació Xangara (cooperació a Moçambic). També es projectarà un vídeo per visualitzar la tasca de les entitats de la Comissió i el seu treball en Drets Humans. A partir de les 23.30h el relleu musical l’agafarà l’Orquestra Maribel i la seva música festiva.

Les entrades ja són a la venda: 10 euros anticipada i 12 a taquilla al web de: www.lamirona.cat També les podeu adquirir en aquests punts de venda: Casal Independentista El Forn i Coordinadora d'ONG Solidàries.

Aquest concert té el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Dipsalut i la Unitat de Compromís Social de la UdG, i la col·laboració de l'Ajuntament de Girona i Sala La Mirona. A més, en el sorteig solidari hi col·labora:  Botiga d’Oxfam Intermón Girona – Vermuteria La Malabarista – Restaurant Xinès La Gran Muralla – Cal Mot – Llibreria 22 –Associació Xangara- Fundació Utopia-TavernaTxalaka - Neus Paper – Casal Independentista El Forn – Zeppelín Jocs- Cooperativa El Rebost- Diga-li Pa -Restaurant Bion Bo.

Us hi esperem!