Notícies

07/07/2014

Viure i conèixer el Marroc

L'entitat Eccit, amb la col·laboració de Fundació Pau i Solidaritat, organitza una estada al Marroc per conèixer i interactuar amb la cultura, la política, la societat i els costums del nostre país veí. En el viatge que es farà del 29 de juliol al 6 d'agost, es duran a terme visites turístiques als diferents indrets i un programa sociocultural complementari. Si t'hi vols inscriure, ho pots fer fins al 18 de juliol.

El viatge al Nord del Marroc inclou la visita de les ciutats de Fes, Xauen, Tetouan, Assilah i Tànger. El preu (350 euros) inclou l'allotjament, els trasllats interns, una part dels àpats i visites culturals i excursions. D'entre les activitats programades destacada la trobada amb l’imam Ali Raissouni, professor i historiador de l’Al-Àndalus. També inclou una trobada amb l’associació Al Handka, en la que s'abordaran els diferents corrents artístics de l’art contemporani marroquí i una altra reunió, amb l’associació Choroq, una associació que es dedica al teatre infantil i l’animació sociocultural.

D'altres activitats previstes són al viatge sociocultural són la visita a una casa familiar típica xauní, una trobada amb el sindicat FDT i amb un company de la Federació Democràtica de Treball a Tetouan i la visita de dues escoles.

DESCARREGAR PROGRAMA>>>