El Planeta de los estúpidos : propuestas para salir del estercolero

  • Fons bibliogràfic
  • Història, Mediambient i Geografia, Cultures i moviments migratoris
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • López de Uralde, Juan
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 502.15 LOP

Una apassionada crida a l'acció en defensa del medi ambient de l'exdirector de Greenpeace a Espanya, Juan López de uralde, que, juntament amb altres tres activistes, va ser detingut el desembre de 2009 durant vint dies en una presó de Dinamarca i posat en règim d'aïllament per colar-se al banquet que la reina danesa va oferir als caps d'Estat mundials, durant la fracassada Cimera del Clima de Copenhaguen, i desplegar una pancarta amb el lema: «els polítics parlen, els líders actuen". Pretenien protestar de manera pacífica contra la passivitat dels governs davant l'amenaça del canvi climàtic. 

Partint d'aquesta experiència, López de Uralde analitza de forma amena el moviment ecologista del que ell sempre ha format part i la situació alarmant en què es troba el planeta. Recorre a exemples històrics documentats, als seus propis records, anècdotes, i tracta temes tan importants com el canvi climàtic, la situació dels oceans, l'escassetat d'aigua, la desforestació, l'acumulació d'escombraries i residus radioactius i els aliments transgènics, etc. ., i en cada cas proposa possibles idees i solucions tant a títol individual com col·lectiu per socórrer la Terra i acabar amb el deteriorament ambiental.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec

També et pot interessar