Trabajador@s del sexo : derechos, migraciones y tráfico en el siglo XXI

  • Fons bibliogràfic
  • Salut, Sexualitat i igualtat de gèrene
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Raquel Osborne (ed)
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 396 TRA

La prostitució ha constituit des de sempre, un tema de debat i d'intervenció pública. A partri de la consagració de la burgesia va resultar ser la cara fosca del matrimoni i una institució creada per dividir a les dones decents i indecents, en bones i dolentes, d'un sol o de molts homes, en dones "privades" o dones "públiques".  Les polítiques publiques s'han mogut, guiades per una doble moral sexual, entre el moralisme condemnatori i el reconeixement de la seva inevitabilitat. Les víctimes d'aquesta doble moral han estat generalment, les dones: les que venien el seu cos  xocaven amb el rigor de les lleis quan convenia i a les altres se les imposava un fort control sexual sota la pena de ser tatxades de "putes".

Voluntariament o a la força, moltes dones immigrants estan ocupant un espai deixat per les dones locals, és a dir, que acabaran participant, entre les escases possibilitats laborals al seu abast, en la indústria del sexe, essent a més, molt demanades pels clients occidentals.

Debatre sobre aquests aspectes en el context europeu, explicar la contribució econòmica del sector del sexe, aclarir si la prostitució constitueix o no un treball, qui són els clients, aprofundir en el fenòmen de les migracions i del treball sexual i analitzar els problemes específics que surten de la combinació d'ambdos factors, saber quines polítiques sanitaries convé segur, en particular respecte la sida o quines respostes legislatives s'estan assajant per a fer front a les diverses problemàtiques és l'objectiu d'aquest llibre.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec

També et pot interessar