Yo acuso: defensa de la emancipación de las mujeres musulmanas

  • Fons bibliogràfic
  • Salut, Sexualitat i igualtat de gèrene
  • A partir de 16 anys
  • Castellà
  • Ayaan Hirsi Ali
  • Gratuït amb fiança 0.00€
  • Teixell: 396 HIR

La parlamentària holandesa d'origen somalí Ayaan Hirsi Ali és conscient que està amenaçada de mort. Ho sap perquè el seu nom apareixia citat a la nota que l'assassí de Theo Van Gogh va deixar sobre el cos inert del cineasta. El motiu de l'amenaça: la seva lluita en defensa de les dones islàmiques i la seva punyent crítica de l'islam.

A Yo acuso, Ayaan recopila els seus polèmics discursos i assajos, en els que clama per una època il·lustrada per a l'islam i perquè Occident contribueixi a la generació del Voltaire del món musulmà. Per aquesta mateixa raó, s'oposa a qualsevol política d'integració dels immigrants basada en els principis del multiculturalisme, que al seu parer permeten la permanència de normes culturals i religioses que frenen el procés d'emancipació dels musulmans. També ofereix deu consells per a les dones que volen alliberar-se del jou de l'islam i inclou el controvertit guió de Submission Part 1, la pel·lícula per la que el seu compatriota va trobar la mort a mans d'un extremista.

El discurs d'Ayaan és tan lúcid com contundent i té un objectiu clar: alliberar les dones musulmanes de l'opressió a la que les sotmet l'islam i la seva cultura.

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec

També et pot interessar