26/05/2013

3r Fòrum d'Inclusió Social

Després d'analitzar el context social, polític i ideològic (edició 2011) i de denunciar el desmantellament d'allò públic i de la fragmentació d'allò social (edició 2012), aquest 2013 la Fundació Ser.gi té un interés especial en l'acció mobilitzadora i en les aliances/coordinacions que poden haver-hi entre els professionals i els moviments de lluita pels drets socials. En aquesta ocasió, el tercer Fòrum d'Inclusió Social que es celebrarà el proper 12 de juny al centre cívic Ter de Girona, inclou una vessant més pràctica, complementant les reflexions, perquè seigui més fàcil aplicar les reflexions que es generin, a les tasques dels professionals i les persones implicades en entitats i moviments socials.

L'objectiu del fòrum és crear un espai de trobada, discussió, reflexió i intercanvi entre professionals i entitats del camp social, educatiu, sanitari, econòmic... en relació a la situació actual i a les reinvencions que fan falta per continuar treballant per un món millor.

El programa és el següent:

Programa

11h Acollida

11.15h – Presentació

11.30h – Diàleg inaugural
Quim Brugué, llicenciat en ciències econòmiques, membre de l'IGOP i exdirector general de Participació Ciutadana del Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya;
Ada Colau, portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca;
Carlos Sánchez-Valverde, educador social, llicenciat en Història Contemporània, doctor en Pedagogia per la UB i exmembre de la Junta de Govern del CEESC.

14h – Dinar

15-17h – Grups de treball
- Amb la generació jove actual. L'experiència de la Fundació Marianao
- Per un habitatge digne. L'experiència de la PAH
- La convivència als barris i ciutats. L'experiència de 9barris acull

17h – Pausa

17.15h-18h – Conclusions i propostes 

INSCRIPCIONS AQUÍ>> (Fins al 7 de juny)

Informació extreta del web de la Fundació Ser.gi