• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • Apunta a la teva agenda: el 25 de maig, Festa del comerç just i la banca ètica a Girona

16/04/2013

Apunta a la teva agenda: el 25 de maig, Festa del comerç just i la banca ètica a Girona

L'edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica d'enguany vol ser un revulsiu als titulars que ens hem acostumat a llegir o sentir als mitjans de comunicació: que si " Rescat bancari" , que si "Crisi al petit comerç", que si "100 desnonaments cada dia", que si "Nous casos de corrupció política"... Les entitats que participen a l'edició 2013 diuen PROU als escàndols polítics, a la inversió de diners públics al servei d'interessos privats, als bancs que mantenen pisos tancats tot i que hi ha gent sense sostre... El proper dissabte 25 de maig, la Festa vol posar de manifest que existeixen multitud de propostes alternatives a aquest panorama desolador.

Durant tota la tarda del dissabte, 25 de maig, de 5 a 8 de la tarda, trobareu, a la Plaça de la Independència, un mercat d'intercanvi, un mercat de moneda social Ecogir, venda de productes de comerç just, paradetes informatives sobre diversos àmbits de solidaritat, degustació de xocolata i cafè de comerç just, jocs de rol sobre la banca ètica i una gimcana justa. Com en d'altres ocasions, la festa comptarà amb una part més lúdica que inclou un espectacle infantil i un de musical.

A més de l'entitat coordinadora, SETEM Girona, també participen a l'edició 2013: Ecoxarxa de Girona, Llagostera Solidària, Xangara, Oikocrèdit, Coop57, Agenda Llatinoamericana i Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. La festa compta amb el suport de l'Ajuntament de Girona i la Coordinadora d'ONG Solidàries.